Të jesh në gjendje të dallosh pabesinë e partnerit mund të jetë shumë e komplikuar. Po, sepse “ai” ose “pabesia” i tij mund të marrin shumë forma të ndryshme, në një çift. Nga libri “Tradhtar i ndyrë. Si të dallosh gjurmët e tradhtisë!” nga Alberto Caputo, Alessandro Calderoni, Silvia Jun e Paolo Baron 3 llojet e tradhëtarëve të përsosur Ndër sugjerimet e...
Rodolfo Llinas është një neuroshkencëtar kolumbian që ia ka kushtuar pjesën më të madhe të jetës studimeve të trurit. Ka drejtuar programin Neurolab të Nasës dhe akutalisht është drejtor në departamentin e psikologjisë dhe neuroshkencës së universitetit në Nju Jorku. Para do kohësh ka dhënë një intervistë që ka befasuar shumë për koncepte të tilla si besnikëria, dashuria dhe...
Djemtë kanë tendencë të kenë çrregullime zhvillimore 2 herë më shpesh se vajzat. Faktorët e rrezikut për këto shpesh ndryshojnë, por mund të përfshijnë: lindjen e parakohshme, ndërlikimet gjatë lindjes, sëmundjet gjatë shtatzënisë, pesha e ulët e lindjes dhe shumë të tjerë. Çdo çrregullim ka aftësinë për të bërë jetën e ardhshme të një fëmije shumë më të vështirë dhe duhet...
- Advertisement -

RECENT POSTS

MOST POPULAR ARTICLES

TRENDING NOW