Vlerat tona

Angazhim

Vendosmëri  

Seriozitet

Besnikëri

Sinqeritet

Potencial

Përsosmëri dhe përqëndrim

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu