Dalja në natyrë vërtet se ju ndihmon ta përmirësoni mirëqenien mendore, sipas në raporti të publikuar në Ditën Botërore të Shëndetit Mendor. Hulumtimi nga “The Wildlife Trusts” ka zbuluar se kontakti me natyrë u ndihmon atyre me shëndet të dobët mendor ta rrisin disponimin. Personat që kanë probleme me ankth, stres dhe depresion raportojnë se ndihen shumë më mirë – fizikisht...
Çrregullimet mendore janë një nga nxitjet më të mëdha të shëndetit publik në Rajonin Evropian të OBSH-së, ku çdo vit ndikojnë mbi 25% të popullsisë.Në të gjitha vendet, problemet e shëndetit mendor janë më të përhapura në mesin e atyre që janë më të varfër.Prandaj edhe rajoni evropian i OBSH-së përballet me nevoja të ndryshme që lidhen me (1)...
Falë teknologjisë që e ka bërë më të thjeshtë marrjen e punës me vete në shtëpi, orët standarte të punës 8 me 4 pothuajse nuk ekzistojnë më. Kombinuar ky fenomen me udhëtimet e gjata të punës dhe orët më të gjata në punë bën që ne të kalojmë pjesën më të madhe të javës sonë duke lundruar në email e...
- Advertisement -

RECENT POSTS

MOST POPULAR ARTICLES

TRENDING NOW

Error decoding the Instagram API json