Streha Jone eshte vendi ku gjeni mbrojtje kur perballeni me sfida ne jeten tuaj ose deshironi te aftesohen per te shfryzuar potencialin tuaj ne jeten profesionale dhe private. Streha Jone ka deshiren edhe vullnetin per t’ju nidhmuar juve idividualisht ose si grup per sfidat psikologjike dhe sociale. Te Streha Jone, ju do te gjeni perkrahje dhe do te merrni inkurajim ne keto raste, por jo vetem:

  • Sfidat familjare (si lidhjet bashkshortore, prinder-femije…)
  • Stresi dhe depresioni
  • Varsia nga alkoholi dhe substancat narkotike
  • Veshtirsi ne mesime dhe pune
  • Trauma dhe kriza
  • Trajtimi i fobive
  • Shqetsime me shendetin mental dhe te tjera….

Ne ofrojme keshillim profesional i bazuar ne evidencen shkencore, por edhe ndihme dhe mbeshtetje emocionale. Keshillimi jone behet duke e ruajtur plotesisht privatesin tuaj. Keshillimi behet ne forma te ndryshme, por pjesmarrja ne seanca te cilat zgjatin rreth nje ore jane menyra me e aferte e ndihmes.

Kontaktona permes +383 46 550 055, ose ne [email protected] | [email protected].

Adresa: Rr”Shaip Spahia” | Kompleksi “Besa” | Kati përdhes

Lagja e Muhaxherrëve | Prishtinë | 10000

Ose ju mund te caktoni nje termin duke e plotesuar kete forme online.

[vc_text_separator title=”Streha Jone eshte streha juaj. Streha jone, mburoja jone.”]

Synimi ynë:

Ne synojmë që personi me vështërsi të caktuara të jetë normal dhe ai që është normal të trajnohet asisioj me qëllim që të bëhet i veçantë dhe i dalluar.

 

Vlerat tona

Angazhim

Vendosmëri  

Seriozitet

Besnikëri

Sinqeritet

Potencial

Përsosmëri dhe përqëndrim

 

Veçantia jonë

Epërsi

Efikasitet

Ndryshim i vazhdueshëm

Sukses dhe efektivitetit

 

Besueshmëria:

Konfidencialitet dhe privatësi

Ndershmëri dhe besnikëri

Çartësi dhe kristalitet

Përkujdes dhe vëmendje

Zemërgjersi dhe mirëkuptim

 

Misioni dhe vizioni ynë

  • Menjanimi i problemeve personale dhe përmirsimi i jetës
  • Misioni i Qendrës është të zhvillojë jetën e orjentuar prej referencave, aftësive dhe shëndetit mendor nëpërmjet metodave terapeutike që synojnë zgjidhjen e problemeve në fjalë, me qëllim që referencat, shëndeti dhe rehatia të jenë  elementet më të rëndësishme të përqendruara rreth qendrës. Qendra është e prirur që të ofrojnë standardet më të larta të cilësisë në marrëdhëniet me klientët dhe familjet e tyre. Angazhimi ynë buron nga pasioni dhe përkushtimi ynë ndaj punës dhe zhvillimit të përsosmërisë në mënyrë të vazhdueshme. Ne synojmë që të qendrojmë krah për krah me zhvillimet më të fundit në fushën e shëndetit shpirtëror! Qendra Streha Jonë synon të rikthejë shpresën tek i njëjti individ përmes kurseve vetë-zhvillimit dhe trajnimit.
  • Përparimi dhe ngritja e shoqërisë që përmes krijimit të kurseve trajnuese në aspekte të ndryshme të jetës sikurse kurseve të fëmijëve, të rriturve dhe ndërgjegjësimin e gjeneratës në zhvillim me një vizion të vërtetë psikologjik të bazuar në baza shkencore gjithëmonë nën mbikëqyrjen e një përzgjedhjeje të konsulentëve kompetent.

 

 Ne premtojmë se gjithmonë do të ofrojmë…

Vëmendje, dëgjim dhe gjetje të zgjidhjeve pozitive

Pajtueshmëri, mirëkuptimi dhe besueshmëri

Ndihmë dhe përkrahje që t’i tejkaloni vështirsitë

Përkushtim për punën dhe sinqeritetin e trajtuesve

Ne premtojmë se nuk do kursejmë njohuritë dhe përvojën tonë në mënyrë që t’ju drejtojmë drejt një shërimi dhe rehatie!