Disa nga këto marrëdhënie janë pozitive dhe na çojnë drejt rrugëve të reja, më pozitive dhe të ndërgjegjshme, zgjojnë versionin më të mirë të vetes dhe na ndihmojnë të shkojmë krah për krah me parimet dhe vlerat tona dhe të ndërtojmë jetën tonë të ëndërrave. Këto marrëdhënie krijohen me njerëz bujarë, vetëmohues, të dashur dhe të përulur. Do të ishte mirë...
Ndoshta në mëngjes nuk ka asgjë më të vështirë se ngritja nga shtrati ynë i rehatshëm. Për disa njerëz ky veprim është më i ndërlikuari dhe vetëm pasi e kanë shtyrë alarmin kushedi sa herë ata mund të dalin nga mbulesat. Zakonisht këta individë etiketohen me shaka si “gjumashë” nga familja dhe miqtë. Në përgjithësi, njerëzit që bëjnë sforco të madhe për...
Aborti mund të përfshijë një rikuperim të vështirë emocional, dhe shumë gra dhe partnerët e tyre janë të befasuar nga intensiteti i ndjenjave të tyre pas abortit. Atogra që kanë provuar një abort, mendojnë se kanë bërë diçka gabim,andaj ato mund të shqetësohen se ajo që i ka sjellë deri tek aborti është si rezultat i stresit ose zgjedhjes...
- Advertisement -

RECENT POSTS

MOST POPULAR ARTICLES

TRENDING NOW

Error decoding the Instagram API json