Vetmia e zgjatur mund t’ju rëndojë emocionalisht, duke e bërë jetën të duket e zymtë dhe e pakuptimtë. Mund të shkaktojë gjithashtu simptoma fizike, duke përfshirë dhimbje, probleme me gjumin dhe një përgjigje të dobët imunitare. Kur duket e pamundur t’u shpëtoni ndjenjave të vetmisë, të lidhura me pandeminë ose jo, këto 12 këshilla mund t’ju ndihmojnë. Pranojeni: Herën tjetër që vetmia fillon...
Ju e shikoni , ju i buzëqeshni , ju do të shkëmbeni shikimet dhe snaps … dashuri me shikim të parë . Por si ka mundësi një dashuri me shikim të parë, në të cilën dy njerëz janë të tërhequr në mënyrë të pandërgjegjshme ? Tërheqje , e ashtuquajtura dashuri në shikim të parë , nuk ndodh rastësisht ! Besoni apo...
Suksesi varet gjithmonë nga aftësia për t’i vendosur kufij të tjerëve. Ose siç ka thënë Stiv Xhobs “Fokusi është tek të thënit jo”. Tani gjatë pandemisë, gjendja juaj mendore mund të varet edhe nga përcaktimi i kufijve. Teksa shumë nga ne përballet me streset e shtëpisë, ankthin e përgjithshëm të lidhur me koronavirusin dhe sfidat e reja nëpunë të shkaktuara...
Me shumë mundësi, ke përherë frikë për atë që të tjerët mund të të thonë, nëse ti tregohesh shumë e ndjeshme dhe hapesh për ndjesitë e tua. Ata do ngrejnë njërën vetull dhe do të afrohen. Do të të këshillojnë se gjithçka po e bën gabim. Duhet të jesh e kujdesshme, e rezervuar, e ftohtë dhe të mos tregosh...
Dikush ju bllokon në trafik. Një bashkëpuntor përsëri ju ka lënë jashtë një zinxhir email, që përfshin informacionin që ju nevojitet. Bashkëshortja nis të bërtet kot më kot. Menjëherë, keni një ndjesi indinjate.  Por para se të reagoni, prisni. Mendoni për këtë – kur ka ndodhur që reagimi i menjëhershëm të ketë ndihmuar në një situatë?  Sigurisht, është e...
Toksinat fizike janë objekte që mund ta dëmtojnë trupin tonë pas një sasie të caktuar të ekspozimit. Ashtu si toksinat fizike, njerëzit toksikë janë gjithashtu të dëmshëm, ndoshta edhe më shumë, sepse është e vështirë t’i identifikosh, dhe është akoma edhe më e vështirë t’i zhdukësh. Jeta ndonjëherë mund të jetë shumë e vështirë dhe plot pengesave, dhe njerëzit toksikë...
1. Egoistët Krenaria nganjëherë është virtyt. Por nëse jeni arrogant, jeni të mbushur me veten dhe besoni se jeni më të mirë apo superiorë ndaj të gjithëve përreth jush. Nëse rrini pranë dikujt që nuk ju trajton me respekt, por ju frikëson dhe nënvlerëson, kjo gjë është toksike dhe pengesë për zhvillimin tuaj personal. 2. Ziliqarët Njerëzit e tillë vlerësojnë më shumë...
Mendësia jonë formësohet nga fakti nëse besojmë se mund të mësojmë të ndryshojmë e të zhvillohemi apo jo. Nga forma e kafkës suaj deri në madhësinë e këmbës suaj, karakteristikat fizike të trupit tuaj janë pak a shumë të paracaktuara plotësisht që nga fillimi. Sigurisht që ju mund të bëni një operacion plastik ose të thyeni një kockë, por në...
Ka thënë se të do, po tani? Kur mendojmë për marrëdhënie, e gjejmë veten duke pyetur: A do të na bëjë të lumtur? A jemi gati të kurorëzojmë një angazhim të tillë me një martesë? Ja gjashtë pyetje për t’u marrë parasysh përpara se të vendosni: A ju respektoni? Respekti është baza e çdo marrëdhënieje, çfarëdo qoftë ajo. Nëse një person...
Në botën ku jetojmë, është e pamohueshme që ekziston edhe e mira, edhe e keqja. Ndryshimi, sidoqoftë, është se të bësh mirë duhet zemër dhe mund, ndërsa e keqja nuk kërkon fare të lodhesh. Secili nga ne, të paktën një herë në jetë, është dashur të përballet me ligësinë e njerëzve të zemëruar dhe të irrituar, për më tepër plot...
- Advertisement -

RECENT POSTS

MOST POPULAR ARTICLES

TRENDING NOW

Error decoding the Instagram API json