Ashtu si feniksi i mençur dhe i fuqishëm që ngrihet nga hiri i vet, po ashtu edhe ne duhet të mësojmë të rilindim. Pas çdo disfate ose dështimi, pas rënies më të dhimbshme, pas asaj periudhe të errët ku as një rreze dielli nuk mund të na ngrohë, do të ndodhë që do të kthehemi për të parë dritën....
“Mund të fokusoheni në pengesa dhe barriera ose mund të fokusoheni në kapërcimin dhe zgjidhjen e problemeve” Dhe kjo vërtet, para së gjithash, është zgjedhje jona. A do të angazhohemi apo do të heqim dorë është vetëm vendim yni. Është fakt që shpesh ne vetë e pengojmë zhvillimin tonë shpirtëror. Sapo të kuptoni që po veproni gabimisht, mund ta përmirësoni...
A nuk të duket sikur disa herë je duke bërë garë me kohën? Nëse po të ndodh kështu, atëherë me siguri po e pyet veten se si mund t’ia dalësh të bësh gjthçka që synon. Ose ndoshta po pyet veten se si ta përdorësh në mënyrë efektive kohën tënde. Cilado qoftë arsyeja, mëso të jesh më i kujdesshëm me...
Jo domosdoshmërisht një i pasur lind dhe vdes i pasur, apo një i varfër lind dhe vdes i varfër. Kemi parë plot raste me persona të famshëm, të cilët kanë triumfuar në jetë. Më i diskutuari në media, ka qenë rasti i autores së librave të Harry Potter. Ishte thjesht pronare e një shtëpie në Britaninë e madhe. Nuk...
Gjetja e kohës për të përmbushur të gjitha aktivitetet tona të përditshme mund të duket si një detyrë e frikshme për t’u përfunduar. Bota është plot me shpërqëndrime dhe informacione të padobishme, dhe ne duhet vazhdimisht të dallojmë atë që ka rëndësi, në krahasim me atë që është e vjetëruar dhe e pakuptimtë. Këto këshilla do t’ju sigurojnë të gjitha...
Problemi modern – mungesa e kohës. Me dekada kompanitë janë në luftë me kohën dhe për këtë janë zhvilluar shumë modele dhe mjete varësisht prej avancimit teknik aktual. Duke filluar prej bllok-fletoreve, të cilat zakonisht janë prodhuar në fund të vitit dhe të cilat janë shpërndarë si dhuratë nga kompanitë (përpos shkrepsave dhe stilolapsave), deri tek sot kur kemi lloj-lloj...
Nëse jeni duke e shpenzuar tërë ditën duke bërë gjëra të kota, atëherë duhet ta ndryshoni këtë sistem sa më parë. Jeta është rreth asaj që duhet t’i bëni gjërat e nevojshme dhe pjesën tjetër ta shijoni. Pajtohemi të gjithë kur themi se përgjatë viteve jeta ecën me një ritëm më të shpejt, por pikërisht këtu hyjnë në punë aftësitë...
Me periudhën e provimeve që po afrohet është koha të mendoni se si të bëheni më të mirë në menaxhimin e kohës dhe të organizoni ditët për të qenë në gjendje t’a mbani balancin mes jetës në shtëpi, punë dhe universitet. Si fillim ju sugjerojmë të provoni të hani më shumë ushqim të shëndetshëm për tru dhe jo, nuk...
- Advertisement -

RECENT POSTS

MOST POPULAR ARTICLES

TRENDING NOW

Error decoding the Instagram API json