HomeArtikujKompleksetA jeni i varur nga interneti?
spot_img

Artikuj të ngjashëm

A jeni i varur nga interneti?

Zbulojeni nga pergjigjet tuaja a jeni të varur ose jo nga internet ?

 

1.Cilat keni me frikë?

*Internentin kur bëhet gjithmonë e më i ngadalshëm

*Thyerjen e kompjuterit*

*Dikush mund t’iu vjedhi të dhënat tuaja online ?

*Një virus kompjuterik

 

2.Si ndjeheni kur keni përfunduar një pjesë të punës ?

*Keni qënë me fat

*Punën tuaj e keni mbaruar ne kohë

*Shefi do të jetë i kënaqur me punën tuaj

*Ju nuk  jeni të kënaqur me atë që keni arritur

 

3.Si reagoni përball dështimit apo zhgënjimit ?

* Hiqni mendjen me diçka tjetër

* Bisedoni me njerëzit në lidhje me të

* Humbisni në mendime  në tavolinën tuaj

* Mendoni për një zgjidhje që do të ndalojë të njëjtën gjë të ndodhë përsëri

 

  1. Cilat cilësi vlerësoni më shumë tek kolegët tuaj?

* Taktin

* Mbështetjen

* Besnikërinë

* Aftësinë për të dëgjuar

 

  1. Ju mund të bleni gjëra vërtetë të mira dhe të lira , kur ju bleni  në internet . Si rezultat i kësaj , ju :

* Nuk jeni të bindur se gjërat me të vërtetë janë më të lira në linjë

* A janë blerjet më të mira dhe në lidhje me njohurit tuaja

* E di  me siguri se të kushton më shumë në rrugë   , por  preferon ta blesh në dyqan

* Gjithmonë  shpenzon më shumë se  kishe për qëllim të shpenzoje

 

6.Ju përdorni Facebook, Twitter apo mesazhe të menjëhershme?

* Për të marrë lajme dhe për të qënë të përditësuar vazhdimisht

* Për të mbështetur një mik i cili është duke kaluar një kohë të vështirë

* Ju nuk do i përdorni këto të gjitha

* Miqtë tuaj të gjithë  komunikojnë në këtë mënyrë

 

  1. Cila është mënyra më e mirë për të arritur shpejt tek ju ?

* Tekst në fb

* Emaili

* Numri fiks ose celular , pastaj  email

* Askush nuk mund të jetë i sigurt për të qenë në gjendje të lidhen me ju në çdo kohë

 

  1. Cila ishte gjëja e fundit që keni lexuar?

* Një  libër

* Një gazetë në internet

* Një revistë

* Romani i fundit letrar që keni parë në linjë

 

  1. Ju ktheheni në punë të hënën në mëngjes dhe ju thonë që jeni të larguar nga puna për shkak të shkurtimeve . Ju menjëherë :

* Shruani direkt në linjë për gjëndjen tuaj

* Shkoni në shtëpi për një britmë të mirë

* Poston CV tënde në Linkedin

* Telefononi një mik

 

  1. Cili është mendimi juaj për takimet nëpërmjet internetit?

* Kjo është një ide interesante , edhe pse asgjë nuk mund të zëvendësojë magjinë e takimit direkt

* Ju nuk mund ta kuptoni pse njerëzit  duan të takohen në këtë mënyrë

* Është praktike . Kjo i lejon njerëzit të jenë të hapur për faktin se ata duan të takojnë dikë

* Statistikisht ,  duhet të punoni . Ju keni më shumë shanse të gjeni dikë në linjë me të njëjtën gjatësi vale si ju

 

  1. Çfarë  gjeni më irrituese për email ?

* Ju merrni Shumë spam

* Kur njerëzit nuk i përgjigjen  emailit tuaj

* Kur njerëzit nuk e përdorin gramatikën apo drejtshkrimin

* Kur të gjithë në botë kanë kopjuar një mesazh të kotë

dhe e gjeni në email

Bëni një përmbledhje të pëgjigjeve që keni dhënë dhe shihni nëse jeni te varur nga interneti ose jo .

 

Të fundit