HomeArtikujÇrregullimet emocionaleNëse ke kaluar një ditë të keqe
spot_img

Artikuj të ngjashëm

Nëse ke kaluar një ditë të keqe

 1. Nëse nuk jeni të kënaqur me atë që keni bërë sot, gjithmonë mund të përpiqeni të bëni më mirë nesër.
 2. Dështimi është i dhimbshëm, por të pyesësh veten “si mund të shkonte ndryshe” është edhe më shumë e dhimbshme. Pra, të paktën sot, ju mund të jeni krenar për veten tuaj se keni provuar, dhe të jeni në paqe me faktin se nuk keni nevojë të pyesni veten se çfarë mund të kishte ndodhur.
 3. Njerëzit janë shumë të zënë me jetën e tyre dhe nuk mund të humbin kohë duke menduar për tuajën.
 4. Në fund të ditës, integriteti juaj gjithmonë do të ketë më shumë rëndësi sesa paratë.
 5. Mos synoni shumë lart ose shumë poshtë.
 6. Shpesh, është më mirë të bëni gjëra të vogla çdo ditë sesa të bëni një gjë të madhe vetëm një herë në disa muaj.
 7. Shumica e gjërave me të cilat shqetësoheni sot, do t’i harroni pothuajse pa dyshim pas një viti, në mos më pak.
 8. Secili prej nesh ka momente të këqia, por gjëja e rëndësishme është të vazhdoni të bëni gjërat që ju bëjnë vetvetja: jini të sjellshëm, punoni shumë dhe përpiquni të jeni të sinqertë.
 9. Ju meritoni dashuri. Edhe në ditët më të të këqija, ju meritoni dashuri.
 10. Ruajtja e një mentaliteti të rritjes së vazhdueshme, dhe besimi gjithmonë se ju keni aftësinë për t’u përmirësuar, duhet të jetë shumë më e rëndësishme se sa talenti i lindur.
 11. I vetmi person që duhet t’ju japë leje ose aprovim për të ndjekur ëndrrat tuaja, jeni ju.
 12. Ju kurrë nuk do të ndaleni së mësuari. Gjithmonë ka vend për t’u rritur dhe përmirësuar, sepse gjithmonë ka diçka më shumë për të mësuar.
 13. Eshtë një mijë herë më mirë të shqetësoheni për diçka sesa të humbni kohë duke pretenduar se nuk ju bëhet vonë.
 14. Lumturia ka qenë gjithmonë dhe gjithmonë do të jetë një proces.
 15. Gjëja më e mirë për një ditë të keqe është që ju kujton se sa të mirë janë njerëzit.
Previous article
Next article

Të fundit