HomeFokusCila është ngjyra e flokëve tuaj, çfarë do të thotë kjo për...
spot_img

Artikuj të ngjashëm

Cila është ngjyra e flokëve tuaj, çfarë do të thotë kjo për personalitetin tuaj?

Bionde (të gjitha nuancat e flokëve biondë)

Sipas “Italia Feed”, ju mund të jeni tërheqës dhe naiv në të njëjtën kohë, por ju intereson vetëm pamja. Burrat shpesh gabojnë, duke besuar se kjo grua “standarde” do të jetë e urtë dhe e kujdesshme. Ndoshta arsyeja është se shumë bionde kanë tipare delikate të fytyrës, të cilat shoqërohen me cilësitë e përshkruara më sipër. Por burrat gabojnë! Vajzat me bionde nuk janë budallaqe. Ato janë më të mira se të tjerat në matematikë dhe shkencë. Si askush tjetër, ata dinë t’i besojnë intuitës së tyre. Shumë emocione të forta fshihen pas qetësisë dhe qëndresës, por biondet preferojnë t’i mbajnë ato brenda vetes, pa ia treguar të tjerëve.

 

Brune (flokë të zinj,  kafe, të gjitha ngjyrat e errëta)

Vajzat me flokë të zinj ose shumë të errët janë njerëz të ndjeshëm, të prirur për ndjenja të thella edhe për shkak të defekteve të vogla. Brunet karakterizohen edhe nga një ndryshim i lehtë dhe i shpejtë i humorit. Ato preferojnë të mos flasin për ndjenjat dhe problemet e tyre. Janë shumë të rezervuara kur bëhet fjalë për të folur për çështje personale. Njerëzit me flokë të errët janë më të interesuar për psikologjinë në përgjithësi, artin dhe fenë. Sa më i errët të jetë floku, aq më të theskuara janë cilësitë e përshkruara dhe aq më shumë sentimentalizëm manifestohet. Ato janë njerëz shumë të vendosur.

 

E kuqe (nga nuancat e portokallisë deri tek ato të bakrit)

Vajzat me flokë të kuqe janë më nervoze se të tjerat dhe kanë një temperament “shpërthyes”. Fakti është se ato prodhojnë më pak hormone anti-stres sesa gratë me një ngjyrë tjetër flokësh. Ato besojnë se askush nuk i detyrohet askujt asgjë askujt dhe zbatojnë në mënyrë aktive këtë parim në jetë. Gratë me flokë të kuq zakonisht tregojnë autoritet, për ta mendimi i një personi është i rëndësishëm, por ai person është “vetvetja”. Preferojnë të “ndjekin” gjendjen e “vetmisë”. Gratë me flokë të kuqe rrallë “filtrojnë”.

 

Flokë kaf (flokë kafe të të gjitha nuancave, përveç shumë të errëta)

Gratë me flokë kafe shpesh nënvlerësohen nga burrat dhe kjo është plotësisht e gabuar. Shumica e grave me flokë kafe kanë një karakter mjaft të qetë. Ata janë të shoqërueshëm dhe të këndshëm në komunikim: bëjnë miq të rinj me kënaqësi, nuk kanë nevojë të zgjedhin një temë të përshtatshme për të biseduar për një kohë të gjatë dhe, si rregull i përgjithshëm, fillojnë një bisedë të relaksuar sikur të ishin vetëm. Pikat e forta përfshijnë ekuilibrin dhe tolerancën ndaj stresit. Me një buzëqeshje të ëmbël në fytyrën e saj, gruaja me flokë kafe arrin të shuajë “zjarrin” brenda pak minutash dhe të gjejë një mënyrë për të dalë nga një situatë në dukje e pashpresë, pa iu nënshtruar panikut. Gratë me flokë kafe shpesh, pa e kuptuar, nuk i besojnë pamjes së tyre, por mendjes. Ato vlerësojnë inteligjencën, aftësitë profesionale dhe aftësinë për të menduar logjikisht.

 

Të fundit