HomePersonalitetiGrupi juaj i gjakut dhe personaliteti juaj
spot_img

Artikuj të ngjashëm

Grupi juaj i gjakut dhe personaliteti juaj

Rezulton se tani është e mundur të merrni një përshkrim të vetes sipas grupit tuaj të gjakut. Ketsueki-Gata, e cila u shfaq në Japoni, është në thelb një teori e personalitetit të grupit të gjakut. Nëse po mendoni se çfarë lloj pune duhet të bëni ose me kë të dilni, thjesht shikoni se çfarë ju këshillon të bëni.

 

Njerëzit me grup gjaku O janë të sigurt, të vendosur, kanë qëndrueshmëri të madhe dhe gjithmonë shikojnë në anën e ndritshme. Ju gjithmonë mund të mbështeteni tek ata për shkak të ndjenjës së tyre të madhe të përgjegjësisë. Edhe pse shkojnë mirë me të tjerët, preferojnë të jenë vetëm. Sidoqoftë, ata kanë tendencë të tregojnë indiferencë ndaj të tjerëve dhe përqendrohen kryesisht tek vetja e tyre.Ata janë njerëz të zakonshëm që punojnë deri sa të lodhen.

 

Grupi i gjakut A përshkruhet si introvert, i ndjeshëm, i rezervuar dhe i sinqertë. Dëshira e tyre për të qenë të saktë nganjëherë shkon drejt perfeksionizmit. Nëse diçka nuk shkon sipas planeve të tyre, kjo është një arsye që të stresohen. Është mjaft e zakonshme që të jenë tepër të ndjeshëm. Ata duhet të konsiderojnë disa hobi relaksues si joga ose piktura. Mendojnë dy herë para se të bëjnë diccka, gjë që i bën të besueshëm. Njerëzit i vlerësojnë për sa të sjellshëm dhe të butë janë. Njerëzit me një grup gjaku A nuk tregojnë emocionet e tyre, i besojnë dikujt vetëm nëse besimi tashmë është krijuar.

 

Njerëzit me grupin e gjakut B janë krijues, kuriozë dhe aktivë. Edhe pse ky lloj përshkruhet si egoist, njerëzit me këtë gjak janë më të kujdesshmit. Ata gjithashtu kanë cilësi të forta individualiste, nuk përpiqen të përmbushin pritjet e njerëzve të tjerë, gjejnë rrugën e tyre dhe u përmbahen parimeve të tyre. Marrin vendime shpejt dhe sapo e ndajnë mendjen për diçka, bëhen të pandalshëm. Njerëzit me këtë grup gjaku kanë një përzierje të tipareve. Kjo është arsyeja pse është e vështirë të përcaktohen saktësisht. Ata mund të jenë introvertë dhe ekstrovertë. Ata gjithashtu interesohen për artet dhe shkencën.

 

Grupi i gjakut AB është i ekuilibruar mirë: ata janë ambiciozë, të zhytur në mendime dhe vlerësojnë një mjedis të qetë. Ata janë të paparashikueshëm, sepse personalitetet e tyre ndryshojnë shpejt bazuar në emocionet e tyre. Ndonjëherë njerëzit i gjejnë me dy fytyra për shkak të kësaj. Përveç kësaj, gjaku i tyre është po aq unik sa personaliteti i tyre, grupi i gjakut AB është më i rrallë.

Previous article
Next article

Të fundit