spot_img

Artikuj të ngjashëm

Mos u anko

Mirënjohja është një nga mjetet më të fuqishme për rritjen e emocioneve që mund të përjetoni. Të jetosh duke u ankuar për jetën, njerëzit dhe situatat nuk të ndihmon aspak. Ata që jetojnë duke u ankuar krijojnë një energji të kundërt me suksesin dhe lumturinë.

Të qenit mirënjohës mund të jetë një mjet i fuqishëm në transformimin e jetës sonë

Ankimi për jetën dhe të tjerët shkakton pakënaqësi të përgjithshme dhe krijon një fushë magnetike me të njëjtën frekuencë, duke tërhequr njerëz dhe situata që sjellin më shumë pakënaqësi dhe siklet. Kështu funksionon universi, sepse raporton atë që ne lëshojmë. Eliminoni zakonin e shikimit të anës negative të njerëzve dhe situatave nga jeta juaj. Është e mundur që sot të shihni pengesat tuaja dhe të jeni bërë ekspert në ankimin dhe mos falënderimin. Kështu që ju nuk mund të ndaloni së foluri për krizën financiare, njerëzit që ju lëndojnë dhe zhgënjimet e jetës.

Të qenit mirënjohës ndihmon në zvogëlimin e stresit, ankthit dhe depresionit. Zbut situatat e pafavorshme, duke i bërë ato më të lehta, duke shkaktuar një ndjenjë vlere për atë që keni dhe më pak zhgënjim për atë që nuk keni. Kur përqendrohemi në atë që na mungon, ne krijojmë blloqe dhe kufij. Ne jemi të bllokuar nga dridhjet e energjisë sonë negative. Si rezultat, ne tërheqim atë që mendojmë, e cila në këtë rast është negativitet.

Filloni të shikoni gjërat e vogla përreth jush, shumë prej të cilave janë kritike për mbijetesën tuaj. Ajri që thithni, uji, dielli, shiu, dita, nata, etj. A falënderove sot për to? Mos prisni për ngjarjet spektakolare që të ndjeheni mirënjohës, jini mirënjohës për gjërat e vogla të ditës tuaj. Një nga përbërësit kryesorë të lumturisë është të jemi mirënjohës për gjithçka që kemi dhe për njerëzit që pasurojnë jetën tonë.

Previous article
Next article

Të fundit