HomeFokusKur një grua hesht
spot_img

Artikuj të ngjashëm

Kur një grua hesht

Ka gjithmonë një qetësi para stuhisë, një heshtje që është preludi i një force të fuqishme. Kur një tërmet është gati të ndodhë, ju nuk e ndjeni atë. Lëvizjet gjëmuese dhe zhvendosëse ndodhin në heshtje derisa, në fund, nuk ka më vend për të ndryshuar dhe nuk ka më heshtje për të përmbajtur. Gratë janë njësoj. Ato gjithashtu kanë një heshtje që vjen me një mesazh; një lloj paralajmërimi. Kur një grua hesht, kjo do të thotë një nga këto gjëra:

 

Ajo po merr të përpjetën

Eshtë e lehtë të lëmë gjuhën të na marrë kontrollin dhe të themi gjëra të dëmshme. Edhe në zemërim, ajo mund të heshtë sepse e di që po merr të përpjetën, përndryshe kjo do të çojë në më shumë dëm në të ardhmen.

 

Ajo po e kalon!

Ajo është e lënduar. Dëshiron të pushojë dhe të shërohet. Vetmia e ngushëllon dhe ajo e di se do të jetë më mirë, pasi të jetë vetëm për një kohë.

 

Ajo dëshiron të bëjë llogaritë vetë

Ajo është përpjekur të kërkojë këshilla nga të tjerët në të kaluarën dhe ka mësuar se përfshirja e tyre në problemet e saj i bën gjërat më të ndërlikuara. Ajo e di që ajo ka forcën për t’ia dalë vetë, dhe kjo është pikërisht ajo që po bën.

 

Sapo ka mbaruar

Gjithçka është bërë e tepërt për të. Ajo është e rraskapitur dhe i duhet vetëm hapësirë ​​dhe kohë.

 

Ajo është e zënë

Ndonjëherë, ajo në fakt po bën thjesht punën e saj, dhe kjo është e gjitha që heshtja do të thotë. Puna e saj me të vërtetë po zbehet në horizont, ajo del me miq të rinj, stërvitet në mbrëmje. Ajo është e angazhuar.

 

Ajo ka nevojë për ty

Ajo nuk di si t’ju kërkojë më shumë, kështu që nuk thotë asgjë. Por kur ju shikon, ju ndjeni trishtimin e saj.

 

Është duke u shëruar

Në vend që të debatojë ose të vazhdojë betejën se kush ka të drejtë dhe kush duhet të ketë bërë diçka, ajo hesht. Eshtë e shëndetshme që ajo të zgjedhë betejat e veta, dhe gjërat e vogla mund të ballafaqohen më vonë.

 

Ajo ka nevojë për pushim

Ndoshta kjo luftë e fundit e lodhi vërtet. Ajo nuk është larguar përgjithmonë, por është vërtet e mërzitur dhe ka nevojë për pushim. Ajo do të kthehet, por ju duhet ta lini vetëm tani për tani.

 

Ajo po mendon shumë

Ajo është e shqetësuar. Nga gjithçka. Të kesh kaq shumë përgjegjësi mund të të kushtojë shtrenjtë.

 

Po bëhet e fortë

Tek ajo, që të gjithë kërkojnë mbështetje ose udhëzime. Kur ndodh diçka shkatërruese, lërini britmat e saj të shfryjnë vetëm në mjedise private. Ajo e di se të gjithë do të përfitojnë nga ecja përpara. Ajo është e fortë dhe i lë gjërat të shkojnë në mënyrë që të gjithë të tjerët të mund të ecin përpara gjithashtu.

 

Ajo nuk e di se çfarë tjetër i ka mbetur për të thënë

Ndonjëherë nuk ka asgjë për të thënë. Kur komunikimi ka arritur në një qorrsokak dhe dy persona nuk janë në gjendje të lidhen në asnjë mënyrë, nuk ka shumë për të thënë. Nëse u përpoq dhe u përpoq ta bënte përsëri dhe asgjë nuk funksionoi, ajo në fund do të ndalojë së provuari.

Të fundit