HomeFokusShenjat që tregojnë se jeta juaj do të ndryshojë
spot_img

Artikuj të ngjashëm

Shenjat që tregojnë se jeta juaj do të ndryshojë

Ndërsa ndryshimi nuk është gjithmonë i mirëpritur, ai është gjithmonë i garantuar. Shpesh, kur mendojmë se jeta jonë është në rrëmujë absolute, kjo ndodh sepse gjithçka po riorganizohet që të përputhet me qëllimet dhe dëshirat tona të vërteta.

 

  1. Çdo gjë që nuk ju pëlqen është bërë e padurueshme

Nuk ka asgjë si ndjenja e nervozizmit. Ajo del nga hiçi, si një mushkonjë në mes të natës, duke ju bërë të kruheni pa pushim. Kur gjërat e vogla në jetë për të cilat nuk jeni shqetësuar kurrë fillojnë të shfaqen në sytë tuaj … e dini që ndryshimi po vjen. Kështu duhet të jetë. Ekziston një kufi për negativitetin që mund të durojmë.

 

  1. Ndiheni të humbur

Të gjithë kemi dëgjuar se humbja është mënyra më e mirë për të gjetur veten. Në të vërtetë, megjithatë, kjo tingëllon pak e çuditshme derisa … nuk mund ta kuptojmë pse. Kur humbet, nuk ke drejtim, dhe kur nuk ke drejtim, nuk ke vullnet. Kur nuk keni vullnet, nuk keni dëshirë ose nevojë për asgjë, dhe kur nuk keni dëshirë ose nevojë për asgjë, shpirti juaj do të flasë. Edhe pse mund të ndiheni jashtë kontrollit, ju jeni më të qartë dhe të përsosur për të pranuar njohuri më të mëdha nga sa dëshiron zemra juaj, me vetëmohim dhe plotësisht, që ju ta shihni dhe kuptoni.

 

  1. Po largoheni nga inkubatori

A keni vënë re ndonjëherë se periudha të caktuara të jetës tuaj janë plotësisht të mbushura me dalje dhe aventura, të mbushura me argëtim me miqtë dhe familjen, derisa të ndiheni sikur mezi mund të vazhdoni?  Ndërsa periudhat e tjera shënohen nga izolimi, introspeksioni dhe pothuaj depresioni?  Gjatësia e këtyre cikleve mund të ndryshojë, por secili prej nesh i kalon këto ndryshime gjatë jetës sonë. Këto periudha mund të shënohen me përfundime katastrofike ose humbje zemërthyese, gjatë gjithë kohës me vetëdijen e brendshme se fundi i kapitullit po vinte dhe ishte koha për të kthyer faqen dhe për të parë përpara … Këto cikle janë të nevojshme ndërsa përpiqemi dhe formulojmë perspektivën tonë mbi botën. Periudhat introspektive ofrojnë rritje emocionale, psikologjike dhe shpirtërore, ndërsa impulset e jashtme ofrojnë përvoja, udhëtime dhe perspektiva të reja. Kur dilni nga periudha e inkubatorit, është si një “mini-rilindje”. Kjo do të thotë, ju desh pak kohë për të rimbushur, rishikuar dhe rivlerësuar në mënyrë që të krijoni një qëllim të ri, një drejtim të ri dhe një jetë të re.

 

  1. Ju ndjeni frikë, ngazëllim dhe ankth në të njëjtën kohë

Në këtë pikë, ju mund të ndjeni vetëm se diçka e madhe do të ndodhë dhe koha është për ndërtim. Ju nuk e keni idenë se çfarë të prisni, thjesht e dini që jeni në rrugën e duhur dhe mezi prisni të gjeni atë që është në fund të tunelit. Nuk ka nevojë të bëni plane të vështira në këtë pikë pasi ato mund të zhbëhen dhe do t’ju shkaktonin telashe të panevojshme. Synimi juaj është vendosur, por energjitë janë ende në përputhje. Jini të durueshëm gjatë kësaj kohe, qëndroni të hapur dhe këmbëngulni derisa rruga juaj të jetë e vendosur. Kjo është një kohë emocionuese!

 

  1. Sinkronizmi

Nuk ka asgjë më të kënaqshme sesa një shtytje delikate nga universi për t’ju thënë se jeni në rrugën e duhur. Sinkronizmat shërbejnë si siguresa, se mendimet dhe veprimet tuaja janë në përputhje me të mirën tuaj më të madhe.

Të fundit