HomeFokusMendo Pozitivisht
spot_img

Artikuj të ngjashëm

Mendo Pozitivisht

Eshte optimizmi ai qe na sjell lumturine. Ta shohesh boten me gjithe ngjyrat e saj, ne te kundert destinacioni do te biesh ne depresion. Per kete qellim nevojitet filozofia e buzeqeshjesh, te pakten kete sugjeron psikologu.

Sipas ketij te fundit ndjenja e te qenit i plogesht, na ben qe te jemi pesimiste, edhe atehere kur adrenalina e situates ku po jetojme mund te jete ne maksimum. Braktisni kete situate dhe ndiq me kujdes katermbedhjete urdheresat qe ju bejne te mendoni pozitivisht. Katermbedhjete urdheresat e te menduarti pozitivisht, lidhen me te qenit i lumtur, edhe atehere kur gjendja jone shpirterore eshte poshte. Sipas nje studimi te kryer nga Erasmus University ne Rotterdam, shume prej te anketuarve edhe pse jetojne ne nje shoqeri mjaft te perparuar arrijne qe te preokupohen edhe per gjerat me te vogla. Kjo gje i ben ata qe te mos ndihen te lumtur, duke u shqetesuar jo vetem per problemet personale, por edhe rreziqet globale, te cilat na heqin kenaqesine e te jetuarit brenda normave qe nuk na krijojne stres.

 1. Merru me dickapsikologjia mendo pozitivisht
 2. Shoqerohu me miq
 3. Duhet te jesh prodhimtar
 4. Organizohu ndryshe
 5. Mos u shqeteso
 6. Ridimensiono frymezimin
 7. Mendo pozitivisht
 8. Mendo per te tashmen
 9. Puno ne nje personalitet te shendosh?
 10. Zhvillo nje personalitet te shoqerueshem
 11. Duhet te jesh vetvetja
 12. Elimino ndjenjat negative
 13. Kultivo raportet intime
 14. Konsideroje lumturine si prioritetin numer 1
Previous article
Next article

Të fundit