HomeArtikujKompleksetTest/ Zbulo nëse je person racional apo emocional?
spot_img

Artikuj të ngjashëm

Test/ Zbulo nëse je person racional apo emocional?

“Italia Feed” sjell një imazh tek i cili keni mundësinë të zgjidhni një formë. Përzgjedhja juaj do ju tregojë se çfarë mbizotëron në ndërgjegjen tuaj kur dashuroheni.

1 .Nëse zgjidhni imazhin e parë, kjo do të thotë që frika ka mbizotëruar në jetën tuaj romantike kohët e fundit. Ndoshta një marrëdhënie e vështirë e së kaluarës ju ka frikësuar, ose keni probleme që ju lëndojnë nga brenda.

  1. Nëse zgjidhni imazhin e dytë, kjo do të thotë që ju vetë nuk e kuptoni pse vendosni të jeni me një person ose me një tjetër. Nëse diçka të tërheq, atëherë kjo ndodh jashtë ndërgjegjes tënde, është si diçka që nuk mund ta kuptosh.
  2. Ju kërkoni stabilitet në dashuri. Partneri juaj ideal mund të jetë ai që ju fal qetësi të plotë. Duhet ta dini që jeni të sigurt me këtë person, duhet të keni një lloj vizioni të përbashkët dhe të mund të flisni hapur dhe të tregoni veten se kush jeni.
  3. Nuk ka dyshim se ajo që ju shtyn të dashuroheni janë impulset. Ju nuk dini shumë gjëra për racionalitetin. Jeni të varur nga mënyra se si ndiheni. Jeni një ndër ata persona që nuk u intereson se çfarë thonë apo mendojnë të tjerët. Megjithatë, në disa raste kjo mund të jetë problem nëse nuk mësoni se si të gjeni ekuilibrin e duhur në jetën tuaj.
  4. Nëse zgjidhni këtë imazh, ju mund të keni pamjen më të pastër të dashurisë. Jeni një person që nuk keni frikë apo turp të dëgjoni zemrën tuaj dhe nuk ju intereson aspak se çfarë thotë mendja. Ju bëni atë që ndjeni dhe mund të dashuroni pa kushte dhe shumë fort.
  5. Ju jeni një person shumë racional dhe analitik. Mund të dukeni të ftohtë, sepse ju mendoni për gjithçka. Para së gjithash, rregullat në dashuri janë të rëndësishme për ju, prandaj ata që ju duan, duhet t’i zbatojnë ato.

 

 

 

Të fundit