HomeFokusThënie Motivuese
spot_img

Artikuj të ngjashëm

Thënie Motivuese

“Kur njerëzit largohen prej teje, lëri të shkojnë. Fati yt nuk është i lidhur me asnjë që largohet prej teje dhe nuk do të thotë se ata janë njerëz të këqinj. Do të thotë se pjesa e tyre në historinë tënde ka mbaruar”.

“Buzëqeshja në fytyrën time nuk do të thotë se jeta ime është perfekte. Do të thotë se e vlerësoj çfarë kam dhe me çfarë më ka bekuar Zoti”.

“E kupton se është dashuri kur do që ai person të jetë i lumtur, edhe nëse ti nuk je pjesë e lumturisë së tij”.

“Femrat nuk janë një qendër rehabilitimi për meshkujt e rritur keq. Nuk është puna jote t’i ndryshosh, t’i ndreqësh, apo t’i rrisësh ata. Ti duhet të duash një partner, jo një projekt”.

“Sa më shumë të moshohesh, aq më shumë e kupton jetën. Mendoj se kjo gjë është një motivim i mirë për t’u çuar nga shtrati plot pozitivitet çdo ditë”.

“Jeta është e çmuar. Ju lutem, ju lutëm ta duam njëri tjetrin; të jetojmë çdo ditë; t’i gjendemi pranë njëri tjetrit; të sillemi mirë me njëri tjetrin. Paqja qoftë me ne! Zoti është i madh!”

“Të duash çfarë bën, është sekreti i gjithçkaje”.

“Unë besoj se nëse dy njerëz janë të lidhur me zemër, nuk ka rëndësi çfarë i bën bën, kush je apo ku jeton. Nuk ka kufij apo barriera për dy njerëz që janë destinuar të përfundojnë bashkë”.

“Unë sot jam më e mirë për gjithë gjërat që më kanë ndodhur, të mirat dhe të këqijat”.

“Nëse e do vërtet shumë një person, thuaje, me zë të lartë, rrëfeja përballë. Në të kundërt, momenti kalon dhe do të pendohesh”.

“Nëse ajo është fantastike, nuk ka për të qenë e lehtë. Nëse është e lehtë, nuk është fantastike. Nëse ajo ia vlen, nuk ke për të hequr dorë prej saj. Nëse ti heq dorë, ti nuk ia vlen. Të gjithë në fund kanë për të tëlënduar. Ti duhet të zgjedhësh se për kë ia vlen të vuash”.

“Mos i ki zili të tjerët. Ji vetvetja, bëj atë çfarë mendon të bësh dhe puno fort. Njerëzit e duhur – ata që ia vlen t’i kesh në jetë – do të qëndrojnë përherë me ty”.

“Koha jote është e kufizuar, mos e shpenzo duke jetuar jetën e dikujt tjetër”.

“Unë kam një ëndërr, që të katër fëmijët e mi të vegjël do të jetojnë një ditë në një vend ku nuk do tëparagjykohen për ngjyrën e lëkurës së tyre, por për përmbajtjen e karakterit të tyre”.

“Sado e vështirë të duket jeta, ka gjithmonë diçka që mund ta bësh dhe të korrësh sukses”.

“Bëj shpesh akte mirësie pa pritur mbrapsht një shpërblim. Mbaj gjithmonë në mendje se dikush do tëbëjë po të njëjtën gjë për ty, kur të kesh nevojë”.

“Mosha nuk përcakton pjekurinë tënde. Notat e tua nuk përcaktojnë inteligjencën tënde. Fjalët e të tjerëve nuk e përcaktojnë kush je ti realisht”.

“Udhëtimi i një mijë hapave, fillon me një hap të vetëm”.

“Jeta nuk matet nga numri i frymëmarrjeve që marrim, por nga momentet që na bëjnë të mbetemi pa frymë”.

“Sa gjë e bukur është të mendosh se askush nuk ka pse pret asnjë moment për t’u munduar ta përmirësojë botën”.

“Mendimet tona janë përqendruar në atë që është e përjetshme, që ndryshon jetën dhe është e vërtetë ose ka humbur në detajet e besimeve tona të përkohshme, egoiste, të rreme”.

Previous article
Next article

Të fundit