HomeSuksesiKarakteristikat e grave të forta
spot_img

Artikuj të ngjashëm

Karakteristikat e grave të forta

Gratë e forta janë gra që kanë përjetuar vështirësi dhe vuajtje, të cilat duhej të dilnin herët nga mosha e adoleshencës. Ato u bënë shumë shpejt të pavarura dhe nuk kanë frikë nga rreziqet. Gratë e forta e dinë kur partneri është në gjendje të ndajë udhëtimin me to, ashtu sikurse vërejnë menjëherë kur mungojnë kushtet për të ndodhur kjo.

 

Karakteristikat e grave të forta:

 

Gratë e forta duan pa kushte

Dashuria e një gruaje të fortë është pa rezerva. Ashtu si nënat me fëmijët e tyre, një grua e fortë e do burrin e saj me një përkushtim unik. Disa burra nuk arrijnë të demonstrojnë të njëjtën gjë, dhe për shkak të kësaj ata janë të frikësuar nga një ndjenjë kaq e madhe.

 

Ato kërkojnë ndershmëri

Marrëdhënia me një personalitet të tillë duhet të jetë e drejtë, transparente. Truket dhe gënjeshtrat nuk funksionojnë me një grua si kjo. Jo të gjithë burrat janë gati për një marrëdhënie të tillë.

 

Gratë e forta nuk kanë turp për të kaluarën e tyre

Shpesh brenda një marrëdhënie lindin dyshime dhe keqkuptime sepse njëri nga të dy partnerët përpiqet të fshijë përvojat e tij. Një grua e fortë, edhe kur ka kaluar përvoja, gjithmonë kthehet me kokën e mbajtur lart.

 

Ato i largojnë pasiguritë e tyre

Duke mos dashur gënjeshtrat dhe nëntitujt, ato janë gjithmonë të drejtpërdrejta. Ato nuk i kalojnë gjërat dhe nuk lejojnë të mashtrohen ose të mos dinë të vërtetën. Ato e dinë se ka vështirësi, por nuk duan të përballen me një partner të paaftë.

 

Jetojnë me intensitet

Pikërisht për shkak se kanë pësuar humbje dhe zhgënjime, gratë e forta nuk heqin dorë kurrë, duke e vendosur veten në gjithçka që bëjnë. Ato mësojnë nga dështimet, por pa hequr dorë kurrë nga pasioni që i gjallëron ato brenda.

 

Ato kërkojnë respekt

Respekti është një element i domosdoshëm në një marrëdhënie të vërtetë dhe të sinqertë. Respekti nuk nënkupton gjithmonë marrëveshje ose ndarje dhe për këtë arsye shumë herë një marrëdhënie prishet. Sidomos kur partneri me egoizëm synon të ketë të drejtë.

 

Ato nuk presin askënd

Kur një grua vëren se partneri ka marrë një rrugë ndryshe, ajo kërkon shpjegime. Por nëse kupton që rrugët po ndahen, ajo nuk kthehet prapa.

 

Ato pëlqejnë të jetojnë dëshirat e tyre

Gratë e forta nuk i fshehin dëshirat dhe fantazitë e tyre. Edhe në sferën intime ato janë të gatshme të ndjekin dhe kënaqin partnerin e tyre, por në të njëjtën kohë kërkojnë reciprocitet. Atyre nuk u pëlqen t’i jetojnë marrëdhëniet rastësisht, pa u ndier të kënaqura.

 

Ato nuk kërkojnë strehim te një mashkull

Është karakteristikë e personalitetit të femrës të kërkojë strehim tek partneri dhe një person që zgjidh problemet për të, por kjo nuk qëndron për një femër me karakter. Ajo e vlerëson ndihmën dhe i pëlqen të ndjehet e mbështetur, por kurrë nuk delegon përgjegjësitë e saj.

 

Ato i duan surprizat

Pikërisht sepse janë gra të vendosura dhe gjithmonë në ballë të betejës së jetës, ato i duan surprizat. Ato duan një mashkull që e kupton kur kanë nevojë për një dorë ose kur është koha për t’u larguar. Ato nuk i duan burrat që nuk lëvizin as gishtin nëse nuk u kërkon të bëjnë diçka.

 

Ato nuk luajnë kurrë me ndjenjat e të tjerëve

Ne kemi parë në pikat e mëparshme se sa e rëndësishme është besnikëria dhe drejtësia për gratë e forta. Ashtu siç kërkojnë respekt, ato e demonstrojnë atë. Gjithmonë mbani mend se nuk është mirë të lëndoni apo të luani me ndjenjat e partnerit tuaj.

 

Të fundit