HomeShërbimet tonaLife CoachPrinci William këshilla për të shmangur ankthin gjatë mbajtjes së fjalimeve
spot_img

Artikuj të ngjashëm

Princi William këshilla për të shmangur ankthin gjatë mbajtjes së fjalimeve

Edhe pse nuk do ta dinit kurrë nga sa i sigurt duket në ngjarje, Princi William nuk është i huaj në luftën me ankthin .

Është diçka për të cilën ai ka folur gjatë viteve, ndërsa promovon vetëdijen për shëndetin mendor. Në një dokumentar, mbreti i ardhshëm ndau gjithashtu një hile të zgjuar që e ndihmon të qëndroj i qetë kur flet në turma të mëdha.

“Shikimi im filloi të më pushonte pak ndërsa bëhesha më i madh dhe nuk e kisha zakon të mbaja syze kur isha duke punuar, kështu që kur mbaja fjalime nuk shihja fytyrën e askujt”, shpjegoi ai.

“Dhe ndihmon, sepse është thjesht një turbullirë e fytyrave dhe nuk mund të shihni askënd që ju shikon – unë mund të shoh sa për të lexuar letrën dhe gjëra të tilla – por në të vërtetë nuk mund ta shihja të gjithë dhomën – kjo më ndihmoi vërtet në ankthin tim”.

Kush e dinte se shikimi i dobët mund të ishte një bekim i tillë? Ndoshta nuk e keni kuptuar që William ka nevojë për syze, por ka disa fotografi të rralla të tij me syze sportive.

Ne në fakt pamja i përshtatet mirë dhe do të ishte mirë të vendoste syze më shpesh! Sigurisht, kur ai nuk po përpiqet të shmangë mbingarkesën në të folurit e ngjarjeve.

Të fundit